Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51286
Название: | Розробка інстаграм-сторінки на гастрономічну тематику |
Авторы: | Комлик, Олександра Ігорівна |
Ключевые слова: | дипломна робота інстаграм гастрономічна журналістика блог фотохостинг соціальна мережа |
Дата публикации: | июн-2021 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Библиографическое описание: | Комлик О.І. Розробка інстаграм-сторінки на гастрономічну тематику. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 49 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Гастрономічна журналістика або ж гастрономічні блоги – одна з таких популярних і прогресивних спрямованостей. Більшість успішних фуд-блогів функціонують саме в інстаграм. Це зумовлено тим, що соціальна мережа з самого старту зарекомендувала себе, як якісний фотохостинг і до сьогодення не залишила своїх позицій. Крім того, протягом довгого терміну інстаграм тримає лідерство серед соціальних мереж у сфері надання послуг реклами та просування. Постійне удосконалення та розробка нових спеціальних пропозицій, позиціонують інстаграм як сучасну інтерактивну платформу не тільки для розваг, але й для бізнесу. |
Описание: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: канд. філол. наук, доц. Назаренко Галина Іванівна |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51286 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_21_061_Комлик.pdf | дипломна робота | 1.22 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.