Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51286
Назва: | Розробка інстаграм-сторінки на гастрономічну тематику |
Автори: | Комлик, Олександра Ігорівна |
Ключові слова: | дипломна робота інстаграм гастрономічна журналістика блог фотохостинг соціальна мережа |
Дата публікації: | чер-2021 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Комлик О.І. Розробка інстаграм-сторінки на гастрономічну тематику. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 49 с. |
Короткий огляд (реферат): | Гастрономічна журналістика або ж гастрономічні блоги – одна з таких популярних і прогресивних спрямованостей. Більшість успішних фуд-блогів функціонують саме в інстаграм. Це зумовлено тим, що соціальна мережа з самого старту зарекомендувала себе, як якісний фотохостинг і до сьогодення не залишила своїх позицій. Крім того, протягом довгого терміну інстаграм тримає лідерство серед соціальних мереж у сфері надання послуг реклами та просування. Постійне удосконалення та розробка нових спеціальних пропозицій, позиціонують інстаграм як сучасну інтерактивну платформу не тільки для розваг, але й для бізнесу. |
Опис: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: канд. філол. наук, доц. Назаренко Галина Іванівна |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51286 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_21_061_Комлик.pdf | дипломна робота | 1.22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.