Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51286
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКомлик, Олександра Ігорівна-
dc.date.accessioned2021-06-22T12:18:54Z-
dc.date.available2021-06-22T12:18:54Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.citationКомлик О.І. Розробка інстаграм-сторінки на гастрономічну тематику. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51286-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: канд. філол. наук, доц. Назаренко Галина Іванівнаuk_UA
dc.description.abstractГастрономічна журналістика або ж гастрономічні блоги – одна з таких популярних і прогресивних спрямованостей. Більшість успішних фуд-блогів функціонують саме в інстаграм. Це зумовлено тим, що соціальна мережа з самого старту зарекомендувала себе, як якісний фотохостинг і до сьогодення не залишила своїх позицій. Крім того, протягом довгого терміну інстаграм тримає лідерство серед соціальних мереж у сфері надання послуг реклами та просування. Постійне удосконалення та розробка нових спеціальних пропозицій, позиціонують інстаграм як сучасну інтерактивну платформу не тільки для розваг, але й для бізнесу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectінстаграмuk_UA
dc.subjectгастрономічна журналістикаuk_UA
dc.subjectблогuk_UA
dc.subjectфотохостингuk_UA
dc.subjectсоціальна мережаuk_UA
dc.titleРозробка інстаграм-сторінки на гастрономічну тематикуuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_21_061_Комлик.pdfдипломна робота1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.