Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51504
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янкова, Анна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-29T11:58:48Z | - |
dc.date.available | 2021-06-29T11:58:48Z | - |
dc.date.issued | 2021-06 | - |
dc.identifier.citation | Янкова А.О. Розробка і промоція соціального телеграм-каналу "Happy future". - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 53 с | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51504 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: д-р наук із соц. ком., доц. Рижко Олена Микола | uk_UA |
dc.description.abstract | Для виконання ключових функцій та утримання уваги цільової аудиторії, журналісти мають шукати нові шляхи, одним із таких може бути Телеграм-канал. Такий формат є новим та незвичним, а подача соціально важливої інформації має власну специфіку, відрізняється від іншого контенту. Адже у соціальній мережі «Телеграм» люди шукають розваги та легку для сприйняття інформацію. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | телеграм-канал | uk_UA |
dc.subject | інформація | uk_UA |
dc.subject | соціальна мережа | uk_UA |
dc.subject | публічний дискурс | uk_UA |
dc.subject | соціальна тематика | uk_UA |
dc.title | Розробка і промоція соціального телеграм-каналу "Happy future" | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_21_061_Янкова.pdf | дипломна робота | 814.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.