Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51618
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачук, Владислав Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-01T07:54:57Z | - |
dc.date.available | 2021-07-01T07:54:57Z | - |
dc.date.issued | 2021-06 | - |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51618 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к.біол.н. Шаблій Л.М. | uk_UA |
dc.description.abstract | Нами було проаналізовано літературні джерела, що стосуються теми нашої роботи. Визначено, що Семеновою Н.О. за характером процесу сквашування кисломолочних напоїв із додаванням меду, а саме динаміці зміни кислотності в процесі сквашування, досліджувався його вплив на розвиток L. lactis. Lactococcus lactis, продуцент протеази та морської бактерії Teredinobacter turneraewere, оцінювали порівняно з хімічною обробкою. L. lactis був більш ефективним у видаленні мінералів у порівнянні з T. turnerae, тоді як зворотне стосувалося видалення білка. Порівняння врожайності процесів при цих обробках показало, що L. lactis і T. turnerae, що використовуються окремо, не є хорошим вибором для комерційної екстракції хітину. Навпаки, у всіх процесах спільної культури значення ДМ були вище, ніж при монокультивуванні при тому ж рівні глюкози. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | Lactococccus lactis | uk_UA |
dc.subject | функціональний інгредієнт | uk_UA |
dc.subject | продукт бджільництва | uk_UA |
dc.subject | мед | uk_UA |
dc.subject | підмор | uk_UA |
dc.subject | хітин | uk_UA |
dc.title | Вплив бджолино-медового сиропу та бджолиного підмору на життєдіяльність Lactococcus lactis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФЕБІД_2021_162_Ткачук-В.О..pdf | Пояснювальна записка | 895.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.