Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53793
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковтун, Діана Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-13T08:56:48Z | - |
dc.date.available | 2022-01-13T08:56:48Z | - |
dc.date.issued | 2021-12 | - |
dc.identifier.citation | Ковтун Д. М. Особливості роботи журналіста у відеоблогінгу як сегменті альтернативної журналістики. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 83с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53793 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: канд. філол. наук, завідувач кафедри журналістики Васильченко В’ячеслав Миколайович. | uk_UA |
dc.description.abstract | Відеоблогінг – одна з найпопулярніших течій в Інтернеті. Багато користувачів позиціонують себе як блогери. Прагнучи підвищити популярність і впізнаваність (кількість підписників, число переглядів), вони створюють потужні майданчики для розробки абсолютно нового продукту, в тому числі журналістського. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | відеоблогінг | uk_UA |
dc.subject | інтернет-журналістика | uk_UA |
dc.subject | формування іміджу | uk_UA |
dc.subject | специфіка блогу | uk_UA |
dc.title | Особливості роботи журналіста у відеоблогінгу як сегменті альтернативної журналістики | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ковтун диплом.pdf | 2.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.