Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53831
Название: | Нові медіа: структура, особливості наповнення, інтеграція в медіапростір України |
Авторы: | Оприщенко, Анастасія Антонівна |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота дипломна робота нові медіа інтернет-проєкти медіапростір конвергенція медіа |
Дата публикации: | дек-2021 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Библиографическое описание: | Оприщенко А. А. Нові медіа: структура, особливості наповнення, інтеграція в медіапростір України. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 89с. |
Краткий осмотр (реферат): | Нові медіа сьогодні існують як вдосконалення та продовження усіх попередніх засобів масової комунікації. Однак, в цьому контексті ми маємо зрозуміти, що термін «нові медіа» – це не тільки змінений вид комунікації, а й стратегії для просування інформації. Нові медіа виступають як середовище для роботи журналістів, вчених та звичайних користувачів. Вони є мультимедійними, та заохочують до більш якісної комунікації між працівниками медіа та аудиторією. Також нові медіа порівняно з традиційними – газета, радіо, телебачення, набули ознак медіабізнесу завдяки механізмам поєднання контенту та його розповсюдження. |
Описание: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: д-р філол. наук, професор кафедри журналістики Шульгіна Валентина Іванівна. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53831 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом Оприщенко.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.