Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54476
Назва: | Особливості діяльності готельних мереж під час пандемії (на прикладі Reikartz Hotel Group) |
Автори: | Мальченко, Ганна Андріївна |
Ключові слова: | дипломна робота туризм готельна мережа готельне господарство пандемія розвиток туризму |
Дата публікації: | лют-2022 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Мальченко Г.А. Особливості діяльності готельних мереж під час пандемії (на прикладі Reikartz Hotel Group). - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 63 с. |
Короткий огляд (реферат): | Готельне господарство – це складова сфери послуг, основним видом діяльності якої є приймання, розміщення, надання різноманітних видів послуг, пов'язаних із перебуванням споживачів за межами свого постійного місця проживання. Готельний бізнес став однією з тих сфер, в якій довелось плідно попрацювати над нововведеннями за останній рік. Карантин вніс свої корективи, тому продовжувати роботу у звичному режимі стало майже неможливо. |
Опис: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Мархонос Світлана Миколаївна |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54476 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_з_2022_242_Мальченко.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.