Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54561
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мазурок, Ярослава Вадимівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-11T16:22:39Z | - |
dc.date.available | 2022-04-11T16:22:39Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Мазурок Я. В.. Розробка журналу на кулінарну тематику «Гастромрія». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 51 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54561 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Васьківська Олена Євгеніївна | uk_UA |
dc.description.abstract | Журнали на кулінарну тематику спрямовані не лише на людей певної сфери роботи (кулінарії), а й на людей різного віку, статі, з різними поглядами на життя. Такий вузькотематичний журнал об’єднує багатьох людей, що можуть ознайомлюватися з широким колом традиційних страв України та різних країн світу, експериментувати та готувати кулінарні шедеври на власній кухні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | періодичні видання | uk_UA |
dc.subject | журнал | uk_UA |
dc.subject | фуд-журналістика | uk_UA |
dc.subject | гастротематика | uk_UA |
dc.title | Розробка журналу на кулінарну тематику «Гастромрія» | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мазурок Я.В..pdf | 874.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.