Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54892
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білявський, Валентин Миколайович | - |
dc.contributor.author | Biliavskiy, Valentyn Mikolayevich | - |
dc.contributor.author | Літвінчук, Юлія Андріївна | - |
dc.contributor.author | Litvinchuk, Yuliia Andriivna | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-01T12:12:44Z | - |
dc.date.available | 2022-06-01T12:12:44Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Білявський В.М., Літвінчук Ю.А. Ефективність управління персоналом як необхідна умова підвищення конкурентоспроможності організації // Менеджмент ХХІ століття : глобалізаційні виклики : VІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Полтава, 19 травня 2022 р. Полтава : Полтавський державний аграрний університет, 2022. С. 985–989. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54892 | - |
dc.description.abstract | У сучасних економічних умовах через постійне зростання цін на сировину, нестабільність курсів валют та посилення внутрішньої конкуренції, організації змушені шукати нові можливості щодо збільшення своєї капіталізації. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Полтавський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Полтавський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | управління персоналом | uk_UA |
dc.subject | капіталізація | uk_UA |
dc.subject | підвищення конкурентоспроможності | uk_UA |
dc.subject | ефективність управління | uk_UA |
dc.title | Ефективність управління персоналом як необхідна умова підвищення конкурентоспроможності організації | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.subject.udc | 005 «20» | uk_UA |
Appears in Collections: | Роботи учасників науково-дослідної школи «Менеджер» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Літвінчук тези 985-989.pdf | Тези, подані у видавництво | 287.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.