Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55027
Название: | Гастрономічний туризм в Туреччині |
Авторы: | Сорокіна, Євгенія Денисівна |
Ключевые слова: | дипломна робота туризм гастрономічний туризм Туреччина конкурентоспроможність кулінарний туризм |
Дата публикации: | июн-2022 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Библиографическое описание: | Сорокіна Є.Д. Гастрономічний туризм в Туреччині. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 75 с. |
Краткий осмотр (реферат): | В дипломній роботі виявлено та узагальнено особливості, тенденції, проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму Туреччині.Гастрономiчний туризм має значні перспективи розвитку, а організація «гастрономічних турів» сприяє відродженню національних кулінарних традицій. Тому ця тема є доволі актуальною на сьогодні і в майбутньому може значно покращити економічний стан Туреччині і популяризувати державу на міжнародному рівні. |
Описание: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Руднєва Марина Григорівна |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55027 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2022_242_Сорокіна.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.