Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55027
Title: | Гастрономічний туризм в Туреччині |
Authors: | Сорокіна, Євгенія Денисівна |
Keywords: | дипломна робота туризм гастрономічний туризм Туреччина конкурентоспроможність кулінарний туризм |
Issue Date: | Jun-2022 |
Publisher: | Національний авіаційний університет |
Citation: | Сорокіна Є.Д. Гастрономічний туризм в Туреччині. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 75 с. |
Abstract: | В дипломній роботі виявлено та узагальнено особливості, тенденції, проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму Туреччині.Гастрономiчний туризм має значні перспективи розвитку, а організація «гастрономічних турів» сприяє відродженню національних кулінарних традицій. Тому ця тема є доволі актуальною на сьогодні і в майбутньому може значно покращити економічний стан Туреччині і популяризувати державу на міжнародному рівні. |
Description: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Руднєва Марина Григорівна |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55027 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2022_242_Сорокіна.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.