Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55287
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богославець, Каріна Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-20T12:18:36Z | - |
dc.date.available | 2022-06-20T12:18:36Z | - |
dc.date.issued | 2022-06 | - |
dc.identifier.citation | Богославець К.Ю. Створення інстаграм-блогу «Корисний горішок». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55287 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Васьківська Олена Євгеніївна | uk_UA |
dc.description.abstract | Інстаграм-блоги про фітнес та правильне харчування розвиваються та мають свою цільову аудиторію. Ці блоги є корисними та сприяють підвищенню здорового способу життя серед користувачів. Тематика блогу «Корисний горішок» полягає у поясненні основ правильного харчування, нутриціології, дієтології та розкритті важливості ролі спорту та фітнесу у повсякденному житті людей через пости, сторіс і прямі ефіри на платформі «Інстаграм». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | соціальні мережі | uk_UA |
dc.subject | інстаграм | uk_UA |
dc.subject | блог | uk_UA |
dc.subject | здорове харчування | uk_UA |
dc.title | Створення інстаграм-блогу «Корисний горішок» | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
дипломна робота Богославець.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.