Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55315
Название: | Розробка гастрономічного журналу «Смачна подорож» |
Авторы: | Лисан, Аліна Русланівна |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота дипломна робота періодичні видання журнал гастрономія кулінарія |
Дата публикации: | июн-2022 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Библиографическое описание: | Лисан А. Р. Розробка гастрономічного журналу «Смачна подорож». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 45с. |
Краткий осмотр (реферат): | Культура і харчування завжди були тісно пов’язані між собою. Культура формує споживчі моделі, впливає на наш спосіб життя, трансформує систему харчування в цілому. Сучасна аудиторія проявляє великий інтерес до гастрономії і, зокрема, кулінарії. Створення журналу «Смачна подорож» ґрунтувалося на зростаючому інтересі людей до гастрономії. Журнал розрахований на аудиторію людей, які цікавляться гастрономією, подорожують і хто безпосередньо пов’язаний з галуззю харчування. Журнал присвячений гастрономічним традиціям. У ньому повідомляється про країни, заклади харчування, подаються інтерв’ю з рестораторами, публікуються рецепти, а також інформація про знаменитих шеф-кухарів. |
Описание: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Остапчук Світлана Сергіївна |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55315 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом Лисан.pdf | 567.71 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.