Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55315
Назва: | Розробка гастрономічного журналу «Смачна подорож» |
Автори: | Лисан, Аліна Русланівна |
Ключові слова: | кваліфікаційна робота дипломна робота періодичні видання журнал гастрономія кулінарія |
Дата публікації: | чер-2022 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Лисан А. Р. Розробка гастрономічного журналу «Смачна подорож». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 45с. |
Короткий огляд (реферат): | Культура і харчування завжди були тісно пов’язані між собою. Культура формує споживчі моделі, впливає на наш спосіб життя, трансформує систему харчування в цілому. Сучасна аудиторія проявляє великий інтерес до гастрономії і, зокрема, кулінарії. Створення журналу «Смачна подорож» ґрунтувалося на зростаючому інтересі людей до гастрономії. Журнал розрахований на аудиторію людей, які цікавляться гастрономією, подорожують і хто безпосередньо пов’язаний з галуззю харчування. Журнал присвячений гастрономічним традиціям. У ньому повідомляється про країни, заклади харчування, подаються інтерв’ю з рестораторами, публікуються рецепти, а також інформація про знаменитих шеф-кухарів. |
Опис: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Остапчук Світлана Сергіївна |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55315 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом Лисан.pdf | 567.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.