Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55556
Название: | Суть гастрономічного туризму |
Авторы: | Кмитюк, Оксана Миколаївна |
Ключевые слова: | туризм гастрономічний туризм кулінарний туризм турпродукт |
Дата публикации: | 9-мая-2022 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Библиографическое описание: | Кмитюк О.М. Суть гастрономічного туризму // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022.– С. 200-202. |
Краткий осмотр (реферат): | Дослідження присвячено осмисленню суті гастрономісного туризму, його дефініцій та наукових основ. «Їжа – одне з небагатьох задоволень, доступних людині все життя" (І.Мечніков). Це висловлювання якнайкраще відзеркалює роль гастрономічної складової в нашому житті, в тому числі і під час подорожей. Гастрономічний туризм – це нове явище, котре розвивається як новий туристичний продукт, обумовлений, зокрема, тим фактом, що, за даними спеціалізованої літератури, більше третини туристичних витрат припадає на їжу |
Описание: | 1. Офіційний сайт Міжнародної асоціації гастрономічного туризму. URL: https://worldfoodtravel.org/ (Last accessed: 02.05.2022). 2. Вульф Э. Что такое гастрономический туризм / Э. Вульф. URL: https://worldfoodtravel.org/ru/what-is-food-tourism-definition-food-tourism/ (Last accessed: 02.05.2022). 3. Ковешніков В. С. Винний та гастрономічний туризм: важливий потенціал розвитку економіки [Електронний ресурс] / В. С. Ковешніков // НУХТ. – 2019. – Режим доступу до ресурсу: http://www.investplan.com.ua/pdf/4_2017/9.pdf. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55556 |
Располагается в коллекциях: | Політ. Туризм. 2022 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Політ 22 Кмитюк О.pdf | 304.65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.