Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55561
Назва: | Формування іміджу компанії «ТОВ «Делонгі Україна» за допомогою піар-технологій |
Автори: | Висоцька, Єлизавета Андріївна |
Ключові слова: | дипломна робота реклама піар-стратегія цільова аудиторія комунікація соціальні мережі |
Дата публікації: | чер-2022 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Висоцька Є. А. Формування іміджу компанії «ТОВ «Делонгі Україна» за допомогою піар-технологій. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ. 2022. - 48 с. |
Короткий огляд (реферат): | Імідж організації є фактором, що впливає на її конкурентоспроможність; позиціонування на ринку; ціноутворення; привабливість як роботодавця. Створення та підтримка іміджу організації завжди передбачає витрати. Тому перед її власником стає питання визначення розмірів інвестицій у ті чи інші PRзаходи. Зростання конкуренції на ринку товарів і послуг примушує керівництво організації працювати над формуванням позитивного іміджу. Покращення іміджу організації допоможе розширити ринок збуту, і таким чином підвищити можливості виходу на міжнародний рівень. Така перспектива підкреслює значення PR-технологій у формуванні іміджу організації і потребу розкрити її основні види та складові. |
Опис: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи кандидат історичних наук, доцент Кулинич Олександра Іванівна |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55561 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Висоцька Є. А.pdf | Диплом Висоцька Є.А. | 1.36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.