Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55572
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кирилюк, Софія Яросалавівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-28T07:19:39Z | - |
dc.date.available | 2022-06-28T07:19:39Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Кирилюк С. Я. Створення персонального бренду за допомогою блогу. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 57с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55572 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент, завідувач кафедри реклами і зв'язків з громадськістю Іващук Антоніна Анатоліївна | uk_UA |
dc.description.abstract | Враховуючи такі умови розвитку ринку, наявність персонального бренду на сучасних платформах є обов’язковим атрибутом для просування, взаємодії з цільовою аудиторією та формування іміджу. З цієї причини, поняття особистого блогу також набуло нового значення в маркетинговому аспекті, перетворившись на необхідний інструмент репрезентації бренду. | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | персональний бренд | uk_UA |
dc.subject | блог | uk_UA |
dc.subject | соціальні мережі | uk_UA |
dc.subject | цільова аудиторія | uk_UA |
dc.subject | таргетована реклама | uk_UA |
dc.title | Створення персонального бренду за допомогою блогу | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом Кирилюк С. Я.pdf | Диплом | 2.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.