Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55573
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кінащук, Вікторія Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-28T07:20:05Z | - |
dc.date.available | 2022-06-28T07:20:05Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Кінащук В.О. Створення та просування фешн-подкастів "Van Vogue". - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 54с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55573 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи старший викладач кафедри реклами і зв'язків з громадськістю Куцан Олена Іванівна | uk_UA |
dc.description.abstract | В інтернет-маркетингу подкастинг використовується як інструмент збільшення охоплення цільової аудиторії, і навіть формування її лояльного ставлення до бренду чи продукту. За своїми характеристиками, подкастинг, власне кажучи, є сполученням переваг радіо, інтернету та телебачення, і з перспективою зростання подкастинг буде мати неабиякий вплив на суспільство. | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | комунікаційні технології | uk_UA |
dc.subject | реклама | uk_UA |
dc.subject | цільова аудиторія | uk_UA |
dc.subject | подкасти | uk_UA |
dc.subject | тренди | uk_UA |
dc.title | Створення та просування фешн-подкастів "Van Vogue" | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом Кінащук. В.О.pdf | Диплом | 3.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.