Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55577
Title: | Створення і просування сторінки факультету міжнародних відносин в тіктоку |
Authors: | Левчук, Маргарита Василівна |
Keywords: | кваліфікаційна робота соціальні мережі тікток бренд просування реклама |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Національний авіаційний університет |
Citation: | Левчук М. В. Створення і просування сторінки факультету міжнародних відносин в тіктоку. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 50с. |
Abstract: | З розвитком соціальних мереж ринок продажів став охоплювати все більшу аудиторію споживачів. Вивчення впливу реклами на споживача один із найактуальніших напрямів наукових досліджень у наш час. Соціальні мережі стали місцем активного використання рекламних кампаній з просування товарів та послуг, оскільки їх аудиторія з кожним роком збільшується. Факультет міжнародних відносин НАУ розвивається у потоці сучасності і намагається актуалізувати свій зв’язок зі студентами та потенційними абітурієнтами через доступні канали комунікації, зокрема, через соціальні мережі. Водночас, створюючи контент і сторінки у найбільш популярних у молоді соціальних мережах, треба вдосконалювати способи просування та рекламування. |
Description: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи кандидат наук з державного управління, доцент кафедри реклами і зв'язків з громадськістю Лашкіна Марія Григорівна |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55577 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом Левчук М.В.pdf | Диплом | 1.59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.