Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55588
Название: | Просування власного блогу за допомогою інтернет-реклами |
Авторы: | Щепак, Ірина Сергіївна |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота інтернет-реклама блог цільова аудиторія бренд просування |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Библиографическое описание: | Щепак І. С. Просування власного блогу за допомогою інтернет-реклами. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 58с |
Краткий осмотр (реферат): | З появою великої кількості соціальних мереж, виокремлення з них найбільш актуальних для певної цільової аудиторії та відповідною появою майданчиків для просування, бізнесу та можливості стати інфлюенсером постає і питання шляхів розвитку та термінів на реалізацію проектів для подальшого розвитку на базі цих медіа ресурсів. Існує загальне питання можливості швидкого розвитку, формування інституту репутації інфлюенсерів, створення ажіотажу в рекламних агенціях із запитом просування особистого блогу для подальшого використання його в комунікаційних та рекламних цілях. |
Описание: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент, завідувач кафедри реклами і зв'язків з громадськістю Іващук Антоніна Анатоліївна. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55588 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом Щепак І.С.pdf | Диплом | 1 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.