Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55600
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Субот, Тетяна Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-28T13:12:26Z | - |
dc.date.available | 2022-06-28T13:12:26Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-09 | - |
dc.identifier.citation | Субот Т.П. Діджиталізація ресторанного бізнесу як фактор підвищення конкурентоспроможності // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022.– С. 216-218. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55600 | - |
dc.description | 1. Джеджула О. М. Діджиталізація як основний фактор розвитку індустрії гостинності у країнах Євросоюзу / О.М. Джеджула, Л.О. Волонтир //Економіка, фінанси, менеджмент: актуальні питання науки і практики. – 2021. № 3 (57). – С. 194-210. 2. Цвілій С.М., Бублей Г.А. Діджиталізація бізнес-процесів компаній з надання міжнародних туристичних послуг. International relations, part «Economic sciences», 2019, 1.20. 3. Pyanikova, E. A., et al. Digitalization of restaurant business as a factor of competitiveness increase. In: Russian Conference on Digital Economy and Knowledge Management (RuDEcK 2020). Atlantis Press, 2020. p. 546-550. | uk_UA |
dc.description.abstract | Розглянуто особливості діджиталізації та цифровізації ресторанного бізнесу, її вплив на розвиток туристичної інфраструктури та конкурентоспроможність підприємств і регіонів. Інтенсивність глобального економічного розвитку та техно-глобалізації прискорює трансформацію постіндустріальної економіки в цифрову. У свою чергу, цифрова економіка призводить до формування нової цінності – даних, з появою відповідних бізнес-моделей та цифрових платформ. Така тенденція зумовлена інноваційним напрямком розвитку всіх без виключення галузей економіки, включаючи й ресторанний бізнес. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | туристична сфера | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | діджиталізація | uk_UA |
dc.subject | туристична інфраструктура | uk_UA |
dc.title | Діджиталізація ресторанного бізнесу як фактор підвищення конкурентоспроможності | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Політ. Туризм. 2022 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Політ 22 Субот Т.pdf | 387.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.