Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56850
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пчеловський, Віктор Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T08:02:38Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T08:02:38Z | - |
dc.date.issued | 2022-11 | - |
dc.identifier.citation | Пчеловський В.А. Промоуція туризму на національному та міжнародному рівні. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 79 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56850 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доц., к. геогр. н., Мархонос Світлана Миколаївна | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено комплексний аналіз промоуції туризму на національному та міжнародному рівні. Визначено проблеми та перспективи промоції туристичних дестинацій України на аналогічних рівнях. Проаналізовано туристичний потенціал міста Бердичів, досліджено стан промоції міста Бердичів на національному та міжнародному рівні, визначено стратегічні цілі та завдання промоції міста Бердичів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | промоуція туризму | uk_UA |
dc.subject | просування туризму | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | туристичний потенціал | uk_UA |
dc.title | Промоуція туризму на національному та міжнародному рівні | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Магістр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2022_242_М_Пчеловський В.pdf | 2.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.