Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59896
Title: | Національна кухня Азербайджану як складова її туристичної пропозиції |
Authors: | Ковальчук, Ангеліна Сергіївна |
Keywords: | дипломна робота туризм кулінарний туризм гастрономічний туризм туристична пропозиція Азербайджан |
Issue Date: | Jun-2023 |
Publisher: | Національний авіаційний університет |
Citation: | Ковальчук А.С. Національна кухня Азербайджану як складова її туристичної пропозиції. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 64 с. |
Abstract: | В дипломній роботі досліджено вплив національної кухні на розвиток туристичного ринку в Азербайджані. Зокрема, визначено місце національної гастрономії у культурній спадщині народу; досліджено національну кухню як важливу складову туристичної пропозиції країни. Запропоновано авторську методику дослідження, за допомогою якої проаналізовано передумови та особливості розвитку туризму в Азербайджані, виокремлено традиції національної кухні країни, досліджено взаємозв’язок національної кухні та розвитку туризму Азербайджану. В практичній частині – розроблено концепцію створення ресторану з азербайджанською кухнею в Україні. |
Description: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Борисюк Оксана Анатоліївна |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59896 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2023_242_Б_ Ковальчук А.pdf | 2.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.