Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59913
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОбуховська, Анна Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-06-26T10:26:21Z-
dc.date.available2023-06-26T10:26:21Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationОбуховська А. В. Створення інстаграм-блогу з екологічної тематики «Екосвідомі». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 65с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59913-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філол. наук, доцент кафедри журналістики Кравченко Євдокія Григорівнаuk_UA
dc.description.abstractІнстаграм надає можливість спілкуватися з читачами та має систему власного СЕО-просування – у цьому головна його перевага. Мета інстаграм-блогу «ЕКОсвідомі» – формувати у користувачів соціальної мережі, а це переважно молоді люди, належне ставлення до довкілля, актуалізувати потребу захищати навколишнє середовище, тваринний та рослинний світ; дбайливо споживати та боротися із забрудненням довкілля, зокрема шляхом сортування побутових відходів, відмови від одноразового посуду, поліетиленових пакетів і таке інше.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectсоціальні мережіuk_UA
dc.subjectінстаграмuk_UA
dc.subjectекологічна журналістикаuk_UA
dc.titleСтворення інстаграм-блогу з екологічної тематики «Екосвідомі»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Обуховська.pdfкваліфікаційна робота1.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.