Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59947
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКушнір, Максим Романович-
dc.date.accessioned2023-06-28T11:39:21Z-
dc.date.available2023-06-28T11:39:21Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationКушнір М. Р. Створення сторінки в мережі «Тікток» з музичної тематики. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 53с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59947-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи старший викладач кафедри журналістики Кевлюк Ірина Володимирівнаuk_UA
dc.description.abstractЗавдяки діджиталізації, музична журналістика перейшла на різні платформи. Вона більше не обмежується тільки друкованими виданнями, але також присутня в онлайн-журналах, блогах, підкастах, соціальних медіа та стрімінгових платформах. Створення власного тикток-каналу про музику «YoY.music» є захоплюючим проектом, який відзначається унікальним підходом та рубриками, що привертають увагу широкої аудиторії. Канал розширює музичний горизонт глядачів, надаючи їм можливість відкрити для себе свіжу та захоплюючу музику, що може надихнути та стати супутником у повсякденному житті.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectсоціальні мережіuk_UA
dc.subjectтиктокuk_UA
dc.subjectмузична журналістикаuk_UA
dc.titleСтворення сторінки в мережі «Тікток» з музичної тематикиuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота Кушнір.pdfкваліфікаційна робота608.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.