Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59958
Название: | Створення гастрономічного інстаграм-блогу «Смакота» |
Авторы: | Сеферова, Юлія Вікторівна |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота дипломна робота соціальні мережі інстаграм фуд-журналістика |
Дата публикации: | июн-2023 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Библиографическое описание: | Сеферова Ю. В. Створення гастрономічного інстаграм-блогу «Смакота». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 53с. |
Краткий осмотр (реферат): | Сучасна фуд-журналістика розвивається і в онлайн-медіасередовищі. Більшість інтернет-ресурсів, присвячених цій темі, пройшли шлях від пасивної подачі матеріалу до інтерактивної, націленої на взаємодію з користувачем. Журнал-блог «Смакота» ‒ це інстаграм-сторінка, яка створена з метою познайомити читачів з гастрономічними аспектами країн світу. |
Описание: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент Васильченко В’ячеслав Миколайович |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59958 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
диплом Сеферова.pdf | кваліфікаційна робота | 924.45 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.