Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59958
Назва: | Створення гастрономічного інстаграм-блогу «Смакота» |
Автори: | Сеферова, Юлія Вікторівна |
Ключові слова: | кваліфікаційна робота дипломна робота соціальні мережі інстаграм фуд-журналістика |
Дата публікації: | чер-2023 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Сеферова Ю. В. Створення гастрономічного інстаграм-блогу «Смакота». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 53с. |
Короткий огляд (реферат): | Сучасна фуд-журналістика розвивається і в онлайн-медіасередовищі. Більшість інтернет-ресурсів, присвячених цій темі, пройшли шлях від пасивної подачі матеріалу до інтерактивної, націленої на взаємодію з користувачем. Журнал-блог «Смакота» ‒ це інстаграм-сторінка, яка створена з метою познайомити читачів з гастрономічними аспектами країн світу. |
Опис: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент Васильченко В’ячеслав Миколайович |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59958 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
диплом Сеферова.pdf | кваліфікаційна робота | 924.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.