Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59958
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сеферова, Юлія Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-28T11:43:51Z | - |
dc.date.available | 2023-06-28T11:43:51Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.citation | Сеферова Ю. В. Створення гастрономічного інстаграм-блогу «Смакота». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 53с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59958 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент Васильченко В’ячеслав Миколайович | uk_UA |
dc.description.abstract | Сучасна фуд-журналістика розвивається і в онлайн-медіасередовищі. Більшість інтернет-ресурсів, присвячених цій темі, пройшли шлях від пасивної подачі матеріалу до інтерактивної, націленої на взаємодію з користувачем. Журнал-блог «Смакота» ‒ це інстаграм-сторінка, яка створена з метою познайомити читачів з гастрономічними аспектами країн світу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | соціальні мережі | uk_UA |
dc.subject | інстаграм | uk_UA |
dc.subject | фуд-журналістика | uk_UA |
dc.title | Створення гастрономічного інстаграм-блогу «Смакота» | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
диплом Сеферова.pdf | кваліфікаційна робота | 924.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.