Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63336
Title: | Управління забезпеченням конкурентоспроможності суб’єктів підприємницької діяльності |
Authors: | Притульський, Владислав Борисович |
Keywords: | управління процесом забезпечення конкурентоспроможності конкурентоспроможность стратегія управління суб’єктів підприємств забезпечення конкурентоспроможності дипломна робота |
Issue Date: | 20-Dec-2023 |
Publisher: | Національний авіаційний університет |
Citation: | Притульський В.В. Управління забезпеченням конкурентоспроможності суб’єктів . - Кваліфікаційна (дипломна) робота випускника освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. -98 с. |
Abstract: | Об’єкт дослідження – стан конкурентоспроможності суб’єктів підприємства; предмет дослідження – процес управління забезпеченням конкурентоспроможності суб’єктів підприємницької діяльності ТОВ «ТЕМА МОДА ЮКРЕЙН». Метою дослідження є розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможності суб’єктів підприємницької діяльності, що здійснює продаж чоловічого, жіночого і дитячого одягу. Методи дослідження – аналізу і синтезу, індукції та дедукції, аналітичний, групування, узагальнення, порівняння, класифікації, коефіцієнтний, SWOT-аналіз, методи фінансового та економічного аналізу. |
Description: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, к.е.н. Командровська В.Є. |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63336 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки та бізнес-технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФЕБА_Притульський В.Б._076_2022.pdf | 1.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.