Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63666
Назва: Досконалення системи охорони праці при виробництві борошна
Автори: Доронін, Євген Володимирович
Федина, Василь Петрович
Ключові слова: ризик
безпека
цивільний захист
охорона праці
Дата публікації: 2024
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Доронін Є. В., Федина В. П. Досконалення системи охорони праці при виробництві борошна // Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції «Захист населення, територій та об'єктів критичної інфраструктури – освіта, наука, практика»: НАУ, Київ, Україна, Лечче, Італія, 23 - 24 травня 2024 року – С.32.
Короткий огляд (реферат): Метою доповіді є визначення небезпечних та шкідливих чинників на робочих місцях та відхилення їх від діючих нормативних документів з питань охорони праці та розробка заходів, що дозволять ліквідувати усі розбіжності з вимогами норм та створити умови праці, що забезпечують можливість знизити ризик виникнення професійних захворювань. В доповіді наводяться результати досліджень параметрів робочої зони при виробництві борошна на усіх ділянках технології.
Опис: Список літератури 1. НПАОП 15.0-01:2017. Правила охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання та переробки зерна. Наказ Міністерства соціальної політики України 20.09.2017 № 1504. Зареєстровано в Міністерствіюстиції України 23 жовтня 2017 р.за № 1288/31156. URL:https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1288-17#Text (Звернення 17.04.2024 р.)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63666
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій кафедри цивільної та промислової безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+Fedyna.pdf156.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.