Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63929
Title: Управління ціновою політикою підприємства
Authors: Григорян, Мурад
Keywords: дипломна робота
ціна
ціноутворення
цінова політика
механізм формування ціноутворення
Issue Date: 26-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Григорян М. Управління ціновою політикою підприємства. - Кваліфікаційна (дипломна) робота випускника освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 101 с.
Abstract: Результати дослідження можуть бути використані підприємствами для підвищення ефективності їхньої цінової політики, що призведе до зростання їхньої конкурентоспроможності і прибутковості. Об’єктом дослідження є процес управління ціновою політикою виробничого підприємства м’ясопереробної галузі. Предметом дослідження: Сукупність теоретичних, методологічних і практичних основ управління ціновою політикою підприємств м'ясопереробної промисловості. Методи дослідження. У процесі вивчення обраної теми використовуватимуться аналітичні методи, емпіричні дослідження та комплексний аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства. Отримані результати та їх новаторський характер: система заходів для вирішення проблем управління ціновою політикою на підприємстві «Кременчукм'ясо» на певному етапі його розвитку була подальше розвинута, враховуючи вплив факторів як зовнішнього, так і внутрішнього середовища.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: д.е.н., професор Філіпішина Л.М.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63929
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки та бізнес-технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2023_076_Магістр_Григорян.pdf3.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.