Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64166
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасиленко, Софія Юріївна-
dc.date.accessioned2024-06-18T06:53:23Z-
dc.date.available2024-06-18T06:53:23Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationВасиленко С. Ю. Створення телеграм-каналу «IS & AI» про зв’язок штучного інтелекту з інфопростором. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. - 57с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64166-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент Васильченко В’ячеслав Миколайовичuk_UA
dc.description.abstractШтучний інтелект стає все більш потужним інструментом, який може мати значний вплив на суспільство. Важливо розуміти, як він використовується в інфопросторі, які можливості та ризики він несе, та як правильно його можна використовувати, щоб не нашкодити собі та оточуючим. Телеграм-канал «IS & AI» був створений з метою надання інформації та обговорення тем штучного інтелекту та його впливу на інфопростір, зосереджуючись на аудиторії, зацікавленій у технологічних новаціях та інноваціях.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectнові медіаuk_UA
dc.subjectтелеграм-каналuk_UA
dc.subjectштучний інтелектuk_UA
dc.subjectінформаційний простірuk_UA
dc.titleСтворення телеграм-каналу «IS & AI» про зв’язок штучного інтелекту з інфопросторомuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бакалаврська Василенко С.pdfкваліфікаційна робота1.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.