Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64235
Title: | Створення телеграм-каналу про кримсько-татарський народ «Кримська ластівка» |
Authors: | Ярмоленко, Валерія Олександрівна |
Keywords: | кваліфікаційна робота дипломна робота соціальна мережа телеграм-канал права людини кримськотатарський народ |
Issue Date: | Jun-2024 |
Publisher: | Національний авіаційний університет |
Citation: | Ярмоленко В. О. Створення телеграм-каналу про кримсько-татарський народ «Кримська ластівка». – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. - 67с. |
Abstract: | Кримськотатарський народ протягом всієї своєї історії потерпав від дискримінації через етнічне походження, традиції, культуру, релігійні вподобання та політичні вибори. Сьогодні його представники, як і вісімдесят років тому, продовжують боротися з кривавим режимом Росії. Телеграм-канал «Кримська ластівка» є успішним та незалежним проєктом, який моніторить, аналізує та фіксує неправомірні події на території Криму, повідомляє про них, роз’яснює, надає актуальну, оригінальну інформацію стосовно цього, сприяє підвищенню обізнаності про ситуацію в Криму, з правами місцевого громадського населення, проблемами з диктаторською владою та тим, як там виживає корінний народ – кримські татари. |
Description: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. наук із соц. ком., доцент кафедри журналістики Кошак Олександр Михайлович |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64235 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дипломна Ярмоленко В.О.pdf | кваліфікаційна робота | 560.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.