Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64263
Назва: | Дослідження негативних наслідків глютену в харчуванні людини |
Автори: | Поліно, Я.А. Старостіна, К.В. Шикерява, М. |
Ключові слова: | людина харчування глютен наслідки вплив організм |
Дата публікації: | 18-чер-2020 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Поліно Я.А., Старостіна К.В., Шикерява М. Дослідження негативних наслідків глютену в харчуванні людини // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XV Міжнародної науково-методичної конференції. Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - С. 88 - 89. |
Короткий огляд (реферат): | На сьогоднішній день в магазинах часто можна помітити розмежування продуктів на ті, які містять глютен і ті, які його не містять у своєму складі. Нині на просторах інтернету також можна знайти думки блогерів з приводу вживання глютену. В інформаційному середовище це питання є дуже актуальним, тому в нашому дослідженні ми спробуємо дослідити як він впливає на життєдіяльність людини. |
Опис: | 1. Стаття «Що таке глютен і чому його не їдять». Електронний ресурс. [Режим доступу]: https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/shcho-take-glyuten-i-chomu-yogo ne-yidyat 2. Біологічна хімія / Л.М. Вороніна, В.Ф. Десенко, Н.М. Мадієвська та ін. — Х., 2000; Боєчко Ф.Ф., Боєчко Л.О. Основні біохімічні поняття, визначення і терміни. — К., 1993. 3. Стаття «5 ознак того, що ви повинні припинити їсти глютен». Електронний ресурс. [Режим доступу]: https://moyezdorovya.com.ua/5-oznak-togo shho-vy-povynni-prypynyty-yisty-glyuten |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64263 |
Розташовується у зібраннях: | XV Міжнародна науково-методична конференція "Фізичне виховання у контексті сучасної освіти" (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
34. Дослідження негативних наслідків глютену.pdf | 380.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.