Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64347
Название: | Організація гастрономічного туризму Франції (на прикладі Бургундії) |
Авторы: | Чуб, Ярослав Васильович |
Ключевые слова: | дипломна робота туризм винний туризм гастрономічний туризм Франція Бургундія |
Дата публикации: | июн-2024 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Библиографическое описание: | Чуб Я.В. Організація гастрономічного туризму Франції (на прикладі Бургундії). - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм і рекреація". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. - 70 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Дипломна робота присвячена аналізу організації гастрономічного туризму Франції на прикладі Бургундії, виявленню передумов, особливостей та визначення ролі виноробства в гастрономічному туризмі в країні. В теоретичній частині роботи проаналізовано сутність та основні дефініції в гастрономічному туризмі; розглянуто класифікації; проаналізовано ресурсне забезпечення та розглянуто передумови розвитку. В практичній частині визначено особливості національної кухні та виноробства Франції; досліджено географічну структуру гастрономічного туризму; проаналізовано послуги гастрономічного туризму в Бургундії, включаючи проведення фестивалів. Розроблено авторський гастрономічний тур Бургундією. |
Описание: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Бут Марина Григорівна |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64347 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2024_242_Б_Чуб Ярослав.pdf | 986.38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.