Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64637
Назва: Організація оборотних активів підприємства та шляхи її удосконалення
Автори: Буткевич, Альоні Петрівні
Ключові слова: дипломна робота
оборотні активи
підприємство
організація
шляхи удосконалення
Дата публікації: чер-2024
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Буткевич А.П. Організація оборотних активів підприємства та шляхи її удосконалення – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 68 с.
Короткий огляд (реферат): Готельно-ресторанний бізнес відіграє значну роль у розвитку національної економіки України. Його вплив не обмежується лише на сам сектор, він також стимулює діяльність суміжних галузей та сприяє зростанню рівня зайнятості та наповненню доходної частини бюджету. Ефективне управління діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах ринкової економіки значною мірою визначається рівнем управління його активами. Це питання є особливо актуальним сьогодні, коли відбуваються докорінні зміни в області фінансових відносин і процес управління фінансами перетворюється на важливу складову виробничого менеджменту. Розвиток сучасного ресторанного бізнесу в нашій країні лише умовно можна вважати відродженням традицій дореволюційної України. Дуже великою є тимчасова прірва між цими двома періодами. Багато традицій і знань загублено безповоротно. Якщо на Заході весь цей час йшов процес природного розвитку і запровадження нових технологій, то в нашій країні державна монополія у сфері ресторанного господарства породила безлику кухню ресторанів і кафе з так званим ненав'язливим сервісом. Невелике число людей, що раніше працювали в ресторанах, змогли знайти своє місце в нових умовах. Більшість сучасних фахівців ресторанного бізнесу, не маючи належної освіти, стала займатися ним через певні життєві обставини. Можливо, саме з цієї причини сучасні ресторани так гостро потребують системного підходу до управління взагалі і управління оборотними активами зокрема. Значний сегмент спільного ринку обслуговує виключно ресторанний бізнес. Це постачальники продуктів, професійного обладнання, дизайнери, мебельники тощо. Проте при рішенні кадрових питань ресторатори недостатньо захищені.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань:07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма ««Фінанси і кредит». Керівник проекту: - кандидат економічних наук, доцент к.е.н. Вікторія Козлова
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64637
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Альона Буткевич (1).pdfДипломна робота1.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.