Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64637
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБуткевич, Альоні Петрівні-
dc.date.accessioned2024-07-05T11:54:58Z-
dc.date.available2024-07-05T11:54:58Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationБуткевич А.П. Організація оборотних активів підприємства та шляхи її удосконалення – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64637-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань:07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма ««Фінанси і кредит». Керівник проекту: - кандидат економічних наук, доцент к.е.н. Вікторія Козловаuk_UA
dc.description.abstractГотельно-ресторанний бізнес відіграє значну роль у розвитку національної економіки України. Його вплив не обмежується лише на сам сектор, він також стимулює діяльність суміжних галузей та сприяє зростанню рівня зайнятості та наповненню доходної частини бюджету. Ефективне управління діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах ринкової економіки значною мірою визначається рівнем управління його активами. Це питання є особливо актуальним сьогодні, коли відбуваються докорінні зміни в області фінансових відносин і процес управління фінансами перетворюється на важливу складову виробничого менеджменту. Розвиток сучасного ресторанного бізнесу в нашій країні лише умовно можна вважати відродженням традицій дореволюційної України. Дуже великою є тимчасова прірва між цими двома періодами. Багато традицій і знань загублено безповоротно. Якщо на Заході весь цей час йшов процес природного розвитку і запровадження нових технологій, то в нашій країні державна монополія у сфері ресторанного господарства породила безлику кухню ресторанів і кафе з так званим ненав'язливим сервісом. Невелике число людей, що раніше працювали в ресторанах, змогли знайти своє місце в нових умовах. Більшість сучасних фахівців ресторанного бізнесу, не маючи належної освіти, стала займатися ним через певні життєві обставини. Можливо, саме з цієї причини сучасні ресторани так гостро потребують системного підходу до управління взагалі і управління оборотними активами зокрема. Значний сегмент спільного ринку обслуговує виключно ресторанний бізнес. Це постачальники продуктів, професійного обладнання, дизайнери, мебельники тощо. Проте при рішенні кадрових питань ресторатори недостатньо захищені.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectоборотні активиuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectорганізаціяuk_UA
dc.subjectшляхи удосконаленняuk_UA
dc.titleОрганізація оборотних активів підприємства та шляхи її удосконаленняuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Альона Буткевич (1).pdfДипломна робота1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.