Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64707
Назва: | Стратегія просування творчого потенціалу студентів-журналістів у інстаграмі |
Автори: | Ніколаєнко, Марина Євгеніївна |
Ключові слова: | кваліфікаційна робота творчість соціальні мережі цільова аудиторія відеоконтент реклама |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Ніколаєнко М. Є. Стратегія просування творчого потенціалу студентів-журналістів у інстаграмі. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика", ОПП "Реклама і зв'язки з громадськістю" - Національний авіаційний університет. - Київ. 2024. - 56с. |
Короткий огляд (реферат): | Саме різноманітні формати контенту, такі як фотографії, відео, сториз та прямі трансляції, надають можливість для самовираження та творчого виразу. У світі, де візуальний контент та власний персональний бренд мають значення, студенти-журналісти можуть використовувати «Інстаграм» для показу свого творчого потенціалу, будування аудиторії та залучення уваги до інстаграмблогу. Розробка ефективної стратегії просування у цій соціальній мережі є важливою для успішного старту в кар’єрі та вирішення викликів, що стоять перед сучасними медіа. |
Опис: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарію університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доктор історичних наук, професор Кравченко В. І. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64707 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2024_061_НіколаєнкоМЄ.pdf | Кваліфікаційна робота | 3.24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.