Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64716
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСухенко, Анастасія Ігорівна-
dc.date.accessioned2024-07-09T13:08:14Z-
dc.date.available2024-07-09T13:08:14Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСухенко А. І. Просування в соціальних мережах ютуб каналу OM TV UA. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика", ОПП "Реклама і зв'язки з громадськістю" - Національний авіаційний університет. - Київ. 2024. - 54с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64716-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарію університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доктор філософських наук, професор Христокін Г. В.uk_UA
dc.description.abstractСоціальні мережі відіграють ключову роль у сучасному інформаційному просторі, надаючи можливість миттєвої комунікації та широкого охоплення аудиторії. Просування контенту через соціальні мережі може значно підвищити популярність ютуб каналу OmTV UA, залучити нових підписників та зміцнити взаємодію з наявною аудиторією. У світлі зростаючої конкуренції серед новинних ресурсів, стратегічне використання соціальних мереж для просування контенту є необхідною умовою для успішного функціонування та розвитку каналу. Розробка такої стратегії сприятиме підвищенню ефективності комунікації з аудиторією та забезпечить конкурентні переваги на інформаційному ринкуuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectпросуванняuk_UA
dc.subjectЮтубuk_UA
dc.subjectбрендuk_UA
dc.subjectрекламаuk_UA
dc.titleПросування в соціальних мережах ютуб каналу OM TV UAuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_061_СухенкоАІ.pdfКваліфікаційна робота1.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.