Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64986
Назва: | Методи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства |
Автори: | Перера, Нікіта Дамітхович |
Ключові слова: | конкурентоспроможність конкурентні переваги конкурентна стратегія конкурентне середовище дипломна робота |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Перера Н.Д. Методи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 69 с. |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність теми. У сучасному світі процеси сталого розвитку й формування організацій постійно прогресують, висуваючи перед підприємствами вимоги ринку, що вимагають задоволення потреб споживачів якісніше й за більш прийнятну ціну. Ця потреба відображає прагнення підприємств заволодіти увагою покупців і спонукати їх до покупки свого товару. Розробка, впровадження й широке поширення нових продуктів, послуг і технологічних процесів визначають ріст обсягів виробництва, зайнятості, інвестицій та зовнішньоторговельного обороту. Саме у цих аспектах знаходяться ключові резерви для покращення якості продукції, збільшення продуктивності праці й підвищення ефективності виробництва. |
Опис: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., доцент Антоненко Катерина Вікторівна |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64986 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФЕБА_2024_051_ЕП_Перера_Н._Д..pdf | Дипломна робота | 263.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.