Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65518
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єрмоленко, Ірина Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-11T08:58:42Z | - |
dc.date.available | 2024-10-11T08:58:42Z | - |
dc.date.issued | 2023-12-28 | - |
dc.identifier.citation | Єрмоленко І. О. Зв'язок професійної життєстійкості з копінг - стратегіями персоналу ресторанної сфери – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Психологія ». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 91 с | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65518 | - |
dc.description | Дипломна робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Дипломна робота випускника освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 05 "Соціальні та поведінкові науки", спеціальність 053 «Психологія», освітньо-професійна програма «Психологія». Керівник проекту:доктор психологічних наук, доцент, професор кафедри авіаційної психології Лич Оксана Миколаївна. | uk_UA |
dc.description.abstract | Дипломна робота містить теоретичний та емпіричний аналіз зв'язок професійної життєстійкості з копінг - стратегіями персоналу ресторанної сфери. Використаними методиками були «Опитувальник професійної життєстійкості» О.Кокун, опитувальник «Копінг-стратегії» Р. Лазарус, тест «Життєстійкості» С. Мадді, опитувальник «Синдром вигорання»; методика «шкала психологічного стресу PSM-25». Програму підвищення професійної життєстійкості персоналу ресторанної сфери. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | професійна життєстійкість | uk_UA |
dc.subject | копінг-стратегії | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | управління персоналом | uk_UA |
dc.subject | організаційна психологія | uk_UA |
dc.title | Зв'язок професійної життєстійкості з копінг - стратегіями персоналу ресторанної сфери | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційної психології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна Єрмоленко друк.pdf | Дипломна робота з пояснювальною запискою | 2.74 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.