Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11151
Название: | Спосіб одержання дифузійного соку |
Авторы: | Ліпєц, Антон Адамович Гусятинська, Наталія Альфредівна Решетняк, Людмила Расулівна Решетняк, Ірина Сергіївна Коровко, Світлана Миколаївна |
Ключевые слова: | дифузійний сік бурякова стружка дезінфектат кормові антибіотики |
Дата публикации: | 25-дек-2003 |
Издательство: | Державний Департамент Інтелектуальної Власності |
Библиографическое описание: | Пат. 70735 А Україна, МПК (2003) С13D1/00. Спосіб одержання дифузійного соку / Ліпєц А. А.; заявник і патентовласник Держ. департ. інтел. власності. - №u20031212462; заявл. 25.12.03; опубл. 15.10.04, Бюл. №10, 2004 р. |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб одержання дифузійного соку, що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим, що як дезінфектат використовуюють кормові антибіотики в кількості 2-3 кг/100 т перероблених буряків. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/11151 |
Располагается в коллекциях: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Решетняк patent 1.pdf | Основна стаття | 558.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.