Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/24875
Title: Математика. Зразки білетів для проведення співбесіди із вступниками в Інституті доуніверситетської підготовки
Other Titles: Математика. Образцы билетов для проведения собеседования с поступающими в Институте довузовской подготовки
Authors: Ломонос, Людмила Миколаївна
Ломонос, Людмила Николаевна
Муранова, Наталія Петрівна
Муранова, Наталия Петровна
Issue Date: 6-Jul-2005
Publisher: Національний авіаційний університет, м. Київ, Україна
Citation: Математика. Зразки білетів для проведення співбесіди із вступниками в Інституті доуніверситетської підготовки // Л. М. Ломонос, Н. П. Муранова, – К. : НАУ, 2005. – 48 с.
Abstract: Посібник містить програму з математики, зразки білетів для проведення співбесіди із вступниками на підготовче відділення, на вечірні та заочні підготовчі курси, зразки виконання основних типових задач із вказаних білетів. Призначений для вступників в Інститут доуніверситетської підготовки, а також для викладачів для проведення вхідної співбесіди.
Пособие содержит программу по математике, образцы билетов для проведения собеседования с поступающими на подготовительное отделение, на вечерние и заочные подготовительные курсы, образцы выполнения основных типовых задач из указанных билетов. Предназначен для поступающих в Институт довузовской подготовки, а также для преподавателей для проведения входящего собеседования.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/24875
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри базових і спеціальних дисциплін



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.