Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25420
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorЯблонська, Катерина Миколаївна-
dc.contributor.authorРоманова, З.М.-
dc.date.accessioned2017-03-18T15:18:14Z-
dc.date.available2017-03-18T15:18:14Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКосоголова Л.О. Використання водяного горіха Trapa natans L. для одержання ферментованих напоїв / Л.О. Косоголова, К.М. Яблонська, З.М. Романова // Проблеми екологічної біотехнології. - 2014. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/6742uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25420-
dc.description.abstractДосліджено склад та властивості водяного горіха для ферментованого напою, підібрано оптимальні співвідношення водного екстракту водяного горіха і необхідної кількості концентрата квасного сусла для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком.uk_UA
dc.description.abstractИсследовано состав и свойства водяного ореха для ферментированого напитка, подобраны оптимальные соотношения водного экстракта водяного ореха и необходимого количества концентрата квасного сусла для получения сбалансированного за компонентным составом напитка с гармоничным вкусом.uk_UA
dc.description.abstractInvestigated the composition and properties of the water chestnut for fermented beverages, the optimum ratio of aqueous extract water chestnut and the required number of kvass wort concentrate to obtain balanced by the component composition of the drink with a harmonious taste.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectводний екстракт водяного горіхаuk_UA
dc.subjectконцентрат квасного суслаuk_UA
dc.subjectекстракціяuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk_UA
dc.titleВИКОРИСТАННЯ ВОДЯНОГО ГОРІХА TRAPA NATANS L. ДЛЯ ОДЕРЖАННЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6742-16714-1-PB.pdf442.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.