Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29007
Title: ЕФЕКТ КОНЦЕНТРАЦІЇ ОН-ІОНІВ НА УТВОРЕННЯ ПРОМІЖНИХ СПОЛУК І БАРВНИХ РЕЧОВИН У РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ D-ГЛЮКОЗИ.
Authors: Руденко, Віра Миколаївна
Keywords: D-ГЛЮКОЗА
Масспектрометрія
карбоніловмісні ненасичені інтермедіати
Issue Date: 2001
Publisher: Харчова промисловість. –2001. - № 46. – С. 25-29.
Abstract: Спектральними методами досліджено утворення карбоніловмісних ( 265…280 нм) і ненасичених інтермедіатів (max225 нм ) та барвних речовин під час реакції розкладу D-глюкози (рН 9…13). Показано відмінності в перебігу початкової стадії реакції залежно від концентрації ОН-іонів. З використанням аналітичних методів газхроматографії-масспектрометрії (GC-MS) досліджено склад низькомолекулярних продуктів розкладу D-глюкози.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29007
Appears in Collections:Наукові статті кафедри хімії і хімічної технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2001_46.docЕФЕКТ КОНЦЕНТРАЦІЇ ОН-ІОНІВ НА УТВОРЕННЯ ПРОМІЖНИХ СПОЛУК І БАРВНИХ РЕЧОВИН У РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ D-ГЛЮКОЗИ. Стаття.250 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.