Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/30132
Title: Принципи проектування відкритих розподілених систем. Об'єктно-орієнтоване проектування інформаційних систем. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 6.080400 “Інформаційні управляючі системи та технології”.
Authors: Райчев, Ігор Едуардович
Харченко, Олександр Григорович
Keywords: методи об'єктно-орієнтованого аналізу, проектування інформаційних систем для довільного предметного середовища на основі комп’ютеризованих засобів і технологій
Issue Date: 18-Sep-2007
Publisher: Національний авіаційний університет.
Citation: Містить описання принципів і методів об'єктно-орієнтованого аналізу і проектування інформаційних систем для довільного предметного середовища на основі комп’ютеризованих засобів і технологій. Розглянуто методологію побудови проекту інформаційної системи на базі UML-діаграм із використанням CASE-засобу візуального об'єктно-орієнтованого моделювання Rational Rose. Для студентів спеціальності 6.080400 “Інформаційні управляючі системи та технології”.
Abstract: Містить описання принципів і методів об'єктно-орієнтованого аналізу і проектування інформаційних систем для довільного предметного середовища на основі комп’ютеризованих засобів і технологій. Розглянуто методологію побудови проекту інформаційної системи на базі UML-діаграм із використанням CASE-засобу візуального об'єктно-орієнтованого моделювання Rational Rose. Для студентів спеціальності 6.080400 “Інформаційні управляючі системи та технології”.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/30132
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PPVRS_2.docЛабораторний практикум для студентів спеціальності 6.080400 “Інформаційні управляючі системи та технології”.1.71 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.