Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34044
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРешетняк, Людмила Расулівна-
dc.contributor.authorСеменова, О.І.-
dc.contributor.authorСеменюк, А.В.-
dc.date.accessioned2018-05-05T06:59:23Z-
dc.date.available2018-05-05T06:59:23Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationРешетняк Л.Р. Маслянка як вторинна молочна сировина / Л.Р. Решетняк, О.І. Семенова, А.В. Семенюк // Інноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами V Міжнар. наук.-практ. конф., 14 груд. 2017 р. - С. 107 - 108.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34044-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнститут продовольчих ресурсів НААНuk_UA
dc.titleМАСЛЯНКА ЯК ВТОРИННА МОЛОЧНА СИРОВИНАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udcУДК 664.3-
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конференція Решетняк 3.pdf70.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.