Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34044
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Решетняк, Людмила Расулівна | - |
dc.contributor.author | Семенова, О.І. | - |
dc.contributor.author | Семенюк, А.В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-05T06:59:23Z | - |
dc.date.available | 2018-05-05T06:59:23Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Решетняк Л.Р. Маслянка як вторинна молочна сировина / Л.Р. Решетняк, О.І. Семенова, А.В. Семенюк // Інноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами V Міжнар. наук.-практ. конф., 14 груд. 2017 р. - С. 107 - 108. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34044 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інститут продовольчих ресурсів НААН | uk_UA |
dc.title | МАСЛЯНКА ЯК ВТОРИННА МОЛОЧНА СИРОВИНА | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.subject.udc | УДК 664.3 | - |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Конференція Решетняк 3.pdf | 70.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.