Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38027
Title: Аудит та управління інцидентами інформаційної безпеки
Authors: Корченко, Олександр Григорович
Гнатюк, Сергій Олександрович
Казмірчук, Світлана Володимирівна
Панченко, Валентина Миколаївна
Мельник, Сергій Володимирович
Issue Date: 2014
Publisher: Національна академія Служби Безпеки України
Citation: Аудит та управління інцидентами інформаційної безпеки : навч. посіб. / [Корченко О.Г., Гнатюк С.О., Казмірчук С.В. та ін.]. – К. : Центр навч.-наук. та наук.-пр. видань НА СБ України, 2014. – 193 с.
Abstract: У посібнику систематизовано сукупність відомостей щодо основних понять, принципів, методів та засобів організації і проведення аудиту інформаційної безпеки, а також процедур управління інцидентами інформаційної безпеки відповідно до вимог найбільш поширених міжнародних стандартів. Надаються рекомендації щодо впровадження стандартів інформаційної безпеки в установах, організаціях, відомствах. Для студентів, викладачів, науковців, а також фахівців у сфері інформаційної безпеки.
Description: У посібнику систематизовано сукупність відомостей щодо основних понять, принципів, методів та засобів організації і проведення аудиту інформаційної безпеки, а також процедур управління інцидентами інформаційної безпеки відповідно до вимог найбільш поширених міжнародних стандартів. Надаються рекомендації щодо впровадження стандартів інформаційної безпеки в установах, організаціях, відомствах. Для студентів, викладачів, науковців, а також фахівців у сфері інформаційної безпеки.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38027
Appears in Collections:Наукові праці співробітників НАУ (проводиться премодерація, колекція НТБ НАУ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Audit&Incident_15042014.pdfАудит та управління інцидентами інформаційної безпеки : навч. посіб. / [Корченко О.Г., Гнатюк С.О., Казмірчук С.В. та ін.]. – К. : Центр навч.-наук. та наук.-пр. видань НА СБ України, 2014. – 193 с.2.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.