Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38760
Title: Програма навчальної практики «Вступ до фаху»
Other Titles: Program of study practice "Introduction to the specialty"
Программа учебной практики «Введение в специальность»
Authors: Гармаш, Олег
Ремига, Юлія
Keywords: Навчальна практика
Втуп до фаху
Логістика
Тайм-менеджмент
електронні таблиці
MS Excel
MS Word
MS Power Point
MS Visio
Mind Map
Issue Date: 5-Jul-2016
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Дана практика є основною для формування сукупності практичних вмінь та навичок, що забезпечують базову підготовку менеджера з логістики і є обов’язковою для підготовки бакалаврів за спеціалізацією «Логістика».
The practice is given for the main form of practical training, which is based on the basic training of a manager in logistics and training for undergraduate students for the specialty Logistics.
Данная практика - основа для формирования практических навыков, базовая подготовка менеджера и подготовка специалистов по специальности «Логистика».
Description: Професія логіста є відносно новою та дуже перспективною. Вона є однією із найбільш затребуваних професій у сучасному бізнесі усіх країн світу, оскільки пов’язана з управлінням рухом і розміщенням товарів і людей в різних економічних системах. Галузі застосування професійних знань: підрозділи логістики промислових агропромислових, торговельних та дистриб’юторських підприємств; транспортно-експедиторські фірми; логістичні центри; складські комплекси; митні термінали; комплексні логістичні оператори тощо. Для виконання своїх професійних обов’язків майбутні фахівці з логістики повинні мати фундаментальні знання з інформатики і комп’ютерної техніки, а також оволодіти спеціальними навичками і вміннями, які формуються при проходженні навчальної практики фахового спрямування.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38760
Appears in Collections:Навчально-методичні комплекси навчальних дисциплін кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.2.1.1_Навч_практ_вст_фах_НП_план2016.docПРОГРАМА навчальної практики «Вступ до фаху»2.39 MBMicrosoft WordView/Open
2.2.1.1_Навч_практ_вст_фах_РНП_план2016.docПОЛОЖЕННЯ про рейтингову систему оцінювання підсумків навчальної практики «Вступ до фаху»2.32 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.